1 Şubat 2020 Cumartesi

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Et ve Et Ürünleri İşleme Dalı Teorik Sınavı Ustalık Çalışma Soruları

Sınavda 50 soru sorulacaktır. Aşağıdaki dersler ağırlıklı olmak üzere kalfalık çalışma derslerinden de  soru çıkacaktır. Kalfalık çalışma sorularını en alttaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Beslenme Dersi Çalışma Soruları:

http://kalfaliksorulari.blogspot.com.tr/2018/04/et-ve-et-urunleri-isleme-dal-beslenme.html

Gıda Güvenliği Dersi Çalışma Soruları:

http://kalfaliksorulari.blogspot.com.tr/2018/04/et-ve-et-urunleri-isleme-dal-gda_13.html

Et ve Et Ürünlerinin Satışı Dersi Çalışma Soruları:

HAZIRLANACAK

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Et ve Et Ürünleri İşleme Dalı Beceri Sınavı Kriterlerine Buradan Ulaşabilirsiniz.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Et ve Et Ürünleri İşleme Dalı Teorik Sınavı Kalfalık Çalışma Sorularına Buradan Ulaşabilirsiniz.

Meslekî, ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'nün, Kalfalık ve Ustalık Beceri Sınavı ile Elektronik Sınava Girenler İçin Hazırladığı Videoyu Sınava Girmeden Önce İzleyebilirsiniz.

Beceri sınavı video anlatımı için buraya tıklayınız.

Elektronik sınavı video anlatımı için buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder